SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
NHL – En innholdsrik liga
April 27th, 2015 by admin

National Hockey League – NHL – er en ishockeyliga som dekker opp USA og Canada, med totalt 30 medlemsklubber og med hovedkontor i New York City. Ligaen ble opprettet tilbake i 1917, da forgjengeren NHA ble oppløst etter 8 års drift. NHL er en av de største profesjonelle sportsligaene i USA og Canada i dag. For vinnerlaget venter Stanley Cup, et høythengende trofé som er det eldste trofeet innen sport som finnes i Nord-Amerika.

De største stjernene for årets sesong har vist seg klart på himmelen, og Connor McDavid fra Erie Otters er ett av de mest fantastiske unge talentene på isen så langt øyet kan se. I 2012 fikk McDavid spesialtillatelse fra Hockey Canada til å delta i OHL (Ontario Hockey League) ett år før reglene tilsier at det er tillatt. Også Jake DeBrusk har blitt lagt merke til, og han har virkelig noe å ta etter: Hans far er Louie DeBrusk, som spilte over 400 kamper i NHL før han la opp.

Totalt består serien av en meget lang og innholdsrik kamprekke, som tar til i begynnelsen av oktober og avsluttes midt i april. I grunnspillet finner man totalt 1230 kamper, og vinnerlaget i hver kamp får to poeng. Det unike i NHL-grunnspillet er at de lagene som ender med færrest poeng, stiller sterkere enn de bedre lagene når tiden kommer for å signere nye spillere. Slik unngår man at det blir for stor forskjell mellom lagene, og man beholder mer av spenningen.


SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa