SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Hockeyspill
September 19th, 2016 by admin

Du visste kanskje ikke at hockey, eller landhockey, først ble introdusert i Norge på 70-tallet av pakistanske innvandrere? Her i vesten var det Storbritannia som var først ute med hockey, og det hele startet der rundt 1850.

Spill som ligner på dagens hockey ble for øvrig spilt i både Egypt, Pakistan og Persia for flere tusen år siden. I dag er hockey en av de største idrettene i verden. Det finnes en mengde gratis hockeyspill på nett, nedenfor følger en liste over fem spill du bør sjekke ut.

Hockeyspill på nett

hockeyFørst og fremst, om du så artikkelen og tenkte ’ishockey’, så finnes det mange spilleautomater som har ishockey som tema. Så dersom du foretrekker hockey på is kan det anbefales å sjekke ut disse. Med gode netent bonuser kan du spinne i vei på hockeyrelaterte spilleautomater. Men disse spillene handler altså om bare ’hockey’:

  1. Captain Cage Hockey er et hockeyspill på nett med tre ulike vanskelighetsgrader. Her trenger du en del tålmodighet, og selvsagt treffsikkerhet. På slutten av spillet får du en prosentvis oversikt over prestasjonen din.
  2. Med Hockey All-Star Competition kan du delta på tre unike NHL-begivenheter. Du kan konkurrere både på fart og treffsikkerhet i dette morsomme spillet.
  3. I spillet Rapid Shot er det om å gjøre at du har en treffsikker mus! Du spiller tre omganger, og må konsentrere deg for å treffe så mange mål som mulig.
  4. Klar for mer annerledes moro? Hva med en omgang så kalt “air hockey”? Det er mange spill i denne kategorien, for eksempel et med velkjente Angry Birds, som rett og slett heter Angry Birds Hockey. Du finner flere spill av denne typen blant annet hos NRK.
  5. Hockey Challenge er et stilig hockeyspill der du må skyte på mål. Du flytter enkelt rundt på spilleren din med musepekeren, med det første klikket bestemmer du retningen, med det andre kontrollere du kraften på skuddet.

SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa